Turisztika

Sokan ünnepelnek szállodában a Balatonnál

Írta: KáDé

Lájkolj minket a Facebook-on!

Megtelnek a balatoni wellness hotelek karácsonyra. Ahogy az elmúlt években is, főként belföldi vendégek érkeznek ilyenkor pihenni, sokan kisgyermekkel választják a szállodai ünnepet. A menüben a hagyományoké lesz a főszerep, a hal és a bejgli elmaradhatatlan étel ilyenkor. Programokból is széles lesz a kínálat, van hely, ahol fürdőzéses mozit is szerveznek.

Már nincsen szabad hely ebben a zamárdi szállodában karácsonyra, a vendégek többsége már 1-2 hónapja lefoglalta szobáját. A közelgő ünnepet 300-an töltik majd itt.

Kiss Annamária, marketing és kommunikációs vezető, Hotel Wellamarin:
– A pénteki nap, 23.-a lesz nálunk a nagy érkezési nap. És akkor gyakorlatilag 24-én is érkezgetnek, 25-én inkább a bentlakó vendégek töltik ki, minimális az érkező vendégek száma. És akkor 26-án lesz egy nagy váltás, amikor kicserélődik a ház, akkor a két ünnep közötti vendégek érkeznek hozzánk.

Számukra igyekeznek ünnepi hangulatot varázsolni a szállodában – mondta Kiss Annamária. Nemcsak a díszítés karácsonyi, hanem a menü is az lesz majd – tette hozzá a hotel marketing vezetője.

Kiss Annamária, marketing és kommunikációs vezető, Hotel Wellamarin:
Nyilván a hal 24-én az egy elmaradhatatlan fogás, kelttészták, bejgli és a sütemények tárháza. Igyekszünk mi is ezt a legszélesebb skálán felvonultatni. Programok szempontjából az első két nap, 23-án és 24-én meghitten, mondjuk úgy családoknak, együtt töltős idős programokat szervezünk. Ez például egy wellnesses családi moziban fog megnyilvánulni.

Karácsony után sem ürülnek ki a szállodák. A két ünnep között és szilveszterkor is szinte teltház lesz. Az ezeregy éjszaka hangulat határozza meg majd az óévbúcsúztatást Zamárdiban, lesz hastáncbemutató, gitárprodukció, de disco is. A cél, hogy minden korosztály megtalálja a számára való szórakozást 2016 utolsó és 2017 első napján is – mondta Kiss Annamária.

(Somogy TV)

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A szerzőről

KáDé

Látni, és láttatni!
Célom azonnal, és hitelesen tájékoztatni a Kontra Hírügynökség olvasóit. Munkatársaimmal minden nap hírportálunk vállalásáért dolgozunk, azért, hogy Ön is képben legyen!

Hozzászólok