Vélemény

Az LMP a kormányt hibáztatja a Lentiben történt munkahelymegszűnések miatt

Írta: KáDé

Lájkolj minket a Facebook-on!

A Fidesz-KDNP multinacionális tőkére és alacsony bérekre épített foglalkoztatáspolitikájának eredménye Magyarország és a vidéki térségek megélhetési kiszolgáltatottsága. 

Több mint 300 dolgozójától vált meg az autóbelsőket, üléshuzatokat gyártó Prevent Premium & Interior Kft. – számolt be az MTI. Lenti polgármesterének nyilatkozatából kiderül: a cég tavaly nyáron még bővíteni akart, és ezzel szemben döntött a múlt hónapban a gyártás kitelepítéséről.

Az LMP alakulása óta hangoztatja, hogy tartós stabil gazdaságot, és ahhoz kapcsolódó munkahely-fenntartást csak nemzeti tulajdonra épített gazdasággal, és a kis- és közepes vállalkozások megerősítésével lehet megvalósítani. A Fidesz a multinacionális cégeket segíti támogatásokkal, illetve adókedvezményekkel és ellehetetleníti a kis- és közepes vállalkozások életét.
A kormány kezelje a lenti válságot, és hathatós intézkedésekkel segítse a kormányzat hibájából kialakult krízist, hiszen a hibás kormányzati stratégia most közvetlenül emberek, családok megélhetését lehetetleníti el.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A szerzőről

KáDé

Látni, és láttatni!
Célom azonnal, és hitelesen tájékoztatni a Kontra Hírügynökség olvasóit. Munkatársaimmal minden nap hírportálunk vállalásáért dolgozunk, azért, hogy Ön is képben legyen!