Sport

Hosszú rangos nemzetközi díjátadón tarolhat

Írta: KáDé

Lájkolj minket a Facebook-on!

Kihirdette a legnagyobb amerikai sportszaklap, az ESPN a jelöltjeit a saját szervezésű díjátadójának, az ESPYS-nek a különböző kategóriáira, a legjobb nemzetközi sportoló öt jelöltje között pedig ott van Hosszú Katinka is,ráadásul egyedüli nőként.

Hosszú mellett Cristiano Ronaldo, Usain Bolt, Canelo Álvarez és Conor McGregor kaptak még jelölést, ráadásul a díját szavazatok alapján osztják ki, így ide kattintva tehet is azért, hogy a háromszoros olimpiai bajnok kapja az elismerést. Cristiano Ronaldo és Usain Bolt eredményeit nem kell magyarázni, a bokszoló Canelo Álvarez a 2013-as Floyd Mayweather elleni veresége óta nem kapott ki, 2016 végére visszaszerezte mind a négy akkor elvesztett övét. Az MMA-s McGregor három 2016-os meccséből kettőt megnyert, novemberben Eddie Alvarez legyőzésével a UFC könnyűsúlyú bajnoka lett, jelenleg Floyd Mayweather elleni bokszmeccsére készül.

2006 óta a baseballozó Albert Pujols, Roger Ferederer, a golfozó Lorena Ochoa, Usain Bolt (kétszer), Lionel Messi (éktszer) és Cristiano Ronaldo (kétszer) lettek a legjobb nemzetközi sportolók az ESPY-díjátadón.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A szerzőről

KáDé

Látni, és láttatni!
Célom azonnal, és hitelesen tájékoztatni a Kontra Hírügynökség olvasóit. Munkatársaimmal minden nap hírportálunk vállalásáért dolgozunk, azért, hogy Ön is képben legyen!