Kékfény

Brutálisan végződött egy lány éjszakája Siófokon

Írta: KáDé

Lájkolj minket a Facebook-on!

Brutális történet került ki a legnagyobb közösségi oldalra. Mutatjuk az áldozat történetét!

A képet nem azért teszem ki, hogy bárki is sajnáljon vagy aggódjon, mert nincs rá szükség. Egyszerűen csak már szó nélkül nem lehet hagyni ezt az egészet…
Tegnap este Siófokon a sétányon ittam egy helyen, ahol beledobtak valamit a piámba… hihetetlen az, hogy van olyan valaki, aki élvezi ezt. A testem tele van sebekkel, mert az elmondások szerint állni nem tudtam, a szemeim felakadtak, össze-vissza hánytam, természetesen teljes képkieséssel. Mire jó ez? Amúgy is halálosan is végződhetett volna és nem szeretnék meghalni.. normálisan akarok szórakozni és nem félni, de nemhogy Siófokon, talán már sehol nem létezik ilyen..már lassan sehova nem merek elmenni, nem merek egy sört sem inni.

Túlságosan naivak vagyunk, hogy hát “velünk nem történhet meg”, hát de, megtörténhet, mert ennyi gusztustalan, undorító, elmebeteg ember létezik a világon. Szóval egyáltalán nem hülyeség a sok óvaintés a szülőktől vagy akárkitől. Szomorú, hogy ennyire bizalmatlannak kell lenni az emberekkel kapcsolatban, ha védeni akarod magad.
A másik része ilyenkor pedig, hogy azért ez talán lelkileg sokkal fájdalmasabb dolog.. miért pont te, miért pont azon az estén, hogy semmire nem emlékszel, hányan láthattak ilyen botrányosan, magatehetetlenül, önkívületi állapotban.

Senkinek nem kívánom ezt az érzést.
Szóval ennyit a nyárról.. egy “ennyike” dolog mekkora rosszat tud okozni. Az illető, aki ezt tette természetesen mindent leszar valószínűleg, de üzenem neki, hogy igen, sikerült megnyomorítania..
Remélem mindenki más sokkal körültekintőbb lesz nálam, mert tudom sajnos, hogy hülye voltam én is, de ezek után, hogy ilyen durván megtapasztaltam a bőrömön, próbálok nem átesni még egy ilyenen

A testem még mindig remeg, annyira rosszul vagyok, el sem merem képzelni milyen mérgek és ocsmányságok lehetnek ezekben a partidrogokban.
Vigyázzatok magatokra

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A szerzőről

KáDé

Látni, és láttatni!
Célom azonnal, és hitelesen tájékoztatni a Kontra Hírügynökség olvasóit. Munkatársaimmal minden nap hírportálunk vállalásáért dolgozunk, azért, hogy Ön is képben legyen!