Kékfény

Kiderült ki vezeti ősztől az Áll az Alku-t a TV2-n

Írta: KáDé

Lájkolj minket a Facebook-on!

Ismét műsorra kerül a TV2-n az Álla az alku méghozzá annak korábbi műsorvezetőjével, a köztévét nemrégiben otthagyó Gundel Takács Gáborral. Gundel Takács csatorna-független műsorvezetőként dolgozik majd a TV2-nek, vagyis nem ő szerződött le velük, hanem a TV2 Csoport és a NuMuvee produkciós iroda kötöt szerződést.

Gundel Takács Gábor februárban állt fel az MTVA-tól, ahol a Maradj Talpon című vetélkedőt vezette, elég sikeresen. Gundel februárban ezzel indokolta a felmondását :

Az utóbbi időben szakmai kérdésekben, illetve az MTVA által ezekkel a kérdésekkel kapcsolatban használt kommunikációs megoldásokban akadtak olyan döntések, amelyekkel már nem tudtam egyetérteni. Bennem folyamatosan az vetődött fel, hogy a nevemet, az arcomat, a hitelességemet, amiben 33 év munkám van, adhatom-e ezekhez a döntésekhez.
Eljött az a pillanat, amikor egyértelművé vált, hogy tovább nem.

Bár szerkesztőségünkbe olyan hírek is eljutottak, hogy a szerződésben Kasza Tibor-t írták műsorvezetőként, bár a TV2 szerint Kasza Tibor is képernyőre kerül ősztől, ám egy másik műsorba, ahol szintén millió forintokat nyerhetnek majd a játékosok a Pénzt vagy éveket! című műsorban.

Gundel nem a TV2-vel szerződött most sem, hanem a NuMuvee nevű cég szerződik a TV csatornákkal, műsorgyártás gyanánt, és Gundel a NuMuvee-val áll szerződésben. Tehát : Gundel nem feltétlen csak a TV2 képernyőjén fog szerepelni, később  más csatornán is láthatjuk majd Gundel Takácsot, legalábbis több másik adóval is tárgyal a NuMuvee. „Gundel Takács tehát továbbra sem köteleződik el egyetlen társasághoz sem, ám hazánk egyik legtapasztaltabb televíziósaként örömmel vállal el saját értékrendjének megfelelő és a nézők számára szórakoztató produkciókat” – írták közleményükben.

„Műsorvezetőként a nézőkhöz és egyes produkciókhoz kötődöm, az Áll az alku pedig fontos és emlékezetes állomása a pályafutásomnak, amellyel kapcsolatban mindig is volt egy olyan érzésem, hogy befejezetlen történet” – nyilatkozta Gundel Takács Gábor.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A szerzőről

KáDé

Látni, és láttatni!
Célom azonnal, és hitelesen tájékoztatni a Kontra Hírügynökség olvasóit. Munkatársaimmal minden nap hírportálunk vállalásáért dolgozunk, azért, hogy Ön is képben legyen!