Színes

Palvin Barbi még sosem vetkőzött le ennyire! 18+

Írta: KáDé

Lájkolj minket a Facebook-on!

Palvin Barbi rendszeresen oszt meg magáról szexi fotókat, de láthattuk már félmeztelenül a MAXIM magazin címlapján, sőt, tavaly elvállalta a Lui férfimagazin felkérését, és totál meztelenre vetkőzött. Ezek után jogosan gondolhattad, hogy ennél merészebb képet már nem láthatsz róla, de a modellnek még ezt is sikerült überelnie! Akkor ugyanis (a pasik nagy bánatára) a kezével eltakarta a kebleit, most viszont a LOVE magazin fotóján semmi sem fedi a cickóit!

Valósággal sokkolt minket Barbi fekete-fehér pucér fotója, ami futótűzként terjedt a neten. A képen ugyanis a modell teljesen meztelen:  „ott lent” csak a kezével fedi el magát, a kebleit viszont takargatás nélkül megmutatta. Barbi ruhák helyett mindössze néhány nyakláncot, karkötőt és gyűrűt visel. Oké, az tény, hogy a fotó elég merészre sikerült, de az is, hogy nincs mit szégyellnie, hiszen – mint mindig – most is gyönyörű. Csupán egy kérdésünk van: vajon mit szól ehhezDzsudzsák Balázs, akivel a modell az utóbbi időben többször is randizott? Tuti, hogy ettől még neki is leesett az álla!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A szerzőről

KáDé

Látni, és láttatni!
Célom azonnal, és hitelesen tájékoztatni a Kontra Hírügynökség olvasóit. Munkatársaimmal minden nap hírportálunk vállalásáért dolgozunk, azért, hogy Ön is képben legyen!