Sport

Ezüstérmes lett a férfi vízilabda válogatott

Írta: KáDé

Lájkolj minket a Facebook-on!

Horvátországgal küzdött meg döntőben a férfi vízilabda válogatott. 

Az első negyed egyértelműen a horvátoknak kedvezett, erősen védekeztek, és több lövésünk is kapufát talált. A horvátok 4 góllal vezettek a magyar együttes ellen.

Valamennyivel jobban teljesítettünk a második negyedben, két gólt sikerült ledolgoznunk, így a 4-0-s horvát vezetést legalább szépítettük 4-2-re.

A harmadik negyedben Erdélyi találatával megszereztük a harmadik gólt is. Manhercz egyenlített a harmadik negyed végén egy óriási dobással.

Nem lehetett sokáig örülni a döntetlennek, alig fél percre rá ugyanis egy szerencsétlen blokkolás után érkezett az ötödik horvát találat. A hatodik horvát gól szintén egy blokkolásról pattant be.

A negyedik játékidőben parádés védéseket mutatott be Nagy Viktor, sajnos azonban így is betaláltak a horvátok, szűk öt perccel a vége előtt 7-4 az állás horvátok javára, de Vámos lövésével hamar feljöttünk 7-5-re.

Vámosé a hatodik magyar találat is, három perccel a vége előtt, de rögtön utána jött is a horvát találat, az állás 8-6 oda. Nem sikerült arannyá fényesíteni az ezüstöt a fiúknak, de így is minden dicséretet megérdemel a magyar válogatott.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A szerzőről

KáDé

Látni, és láttatni!
Célom azonnal, és hitelesen tájékoztatni a Kontra Hírügynökség olvasóit. Munkatársaimmal minden nap hírportálunk vállalásáért dolgozunk, azért, hogy Ön is képben legyen!