Egyéb

Cooky felhagyhat a rádiózással

Lájkolj minket a Facebook-on!

Cooky alig várja, hogy eredeti végzettséghez híven azzal foglalkozzon, ami nyolc évig tanult.

Mi sem sejtettük volna, de a francia rádiós nem mindennapi szakmát tudhat a magáénak: Cooky ugyanis pilóta, aki a 235 órás képzést követően akár utasszállítót is vezethetne. Többek közt egy 14 millió forintos vizsgája is megvan, így ennek elvileg nem lenne akadálya.

Az érvényes szabályok szerint azonban pilóta nem szerepelhet tévében, rádióban – így ez mostani karrierjének végét is jelenthetné.

Már folynak a tárgyalások egy nagy légitársasággal arról, hogy nekik dolgozzak! Egyelőre ennyit árulhatok el, októberben többet tudok majd mondani

– mesélte.

Az, hogy helyette mi lesz a jelenlegi munkahelyén, a Rádió 1-en illetve a TV2-n, még nem tudni. Ha esetleg búcsúzásra kerül a sor, reméljük nem úgy fog búcsúzni a jelenlegi Rádió1-től, ahogy ezt 2012-ben tette, miután az akkori 103.9 Rádió 1 elvesztette az analóg frekvenciáját. Volt munkáltatója 2012. március 7-én közleményt adott ki, melyben ismertetik: a francia médiaszemélyiség nem jelent meg 2012. március 1-jétől a Rádió 1-nél vezetett műsorában, valamint értetlenül állnak azelőtt, hogy a munkaszerződésében vállalt felmondási idejét és versenytilalmi korlátozását figyelmen kívül hagyva, egy hét múlva másik rádióadónál létesített munkaviszonyt.

A rádió közleménye szerint a rádiós így cserbenhagyta közönségének jelentős részét (mivel az új rádió sugárzási területe jóval kisebb, mint a Rádió 1 hálózata, és a Music FM-hez ment). Dr. Erdélyi Krisztián, a Rádió 1 ügyvezető igazgatója a Blikknek kifejtette, hogy munkaügyi pert kezd az általuk felfuttatott rádiós ellen.

Emellett érdekesség még Cookyval kapcsolatban, hogy a 27 évvel fiatalabb barátnőjével, Debórával úgy döntöttek, hogy családot szeretnének alapítani.

Cooky és kedvese, Debóra már a babaprojekten dolgozik. „Próbálkozunk Debórával, és ha eljön az ideje, akkor el is fogjuk mondani, hogy kisbabánk lesz. Természetes úton szeretnénk, reméljük, hogy mielőbb sikerül” – mondta a Blikknek Cooky, aki azt is elárulta, hogy miért nem jelenik meg kedvesével szinte soha a nyilvánosság előtt.

„Debóra nagyon nem szeret szerepelni, én pedig ezt tiszteletben tartom” – mondta a rádiós, ám ezúttal kedvese mégis kivételt tett, és átvette tőle a szót. Debóra kedvesen arról mesélt, hogy mi sem természetesebb, mint hogy mihamarabb családot szeretnének alapítani. „Ha olyannal van együtt valaki, akit nagyon szeret, akkor természetes, hogy babát akar. Nálunk is ez a helyzet, Cooky már régóta mondja, hogy apuka szeretne lenni. Még nem vagyok állapotos, de ha eljön az ideje, akkor nyilvánosság elé állunk a hírrel” – magyarázta a fiatal lány.

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A szerzőről

Kontra - Celeb