Színes

Kirúghatja Demcsákot az ATV

Írta: KáDé

Lájkolj minket a Facebook-on!

Kedden dönt Demcsák Zsuzsa sorsáról az ATV vezetősége, tudta meg a Bors. Nemcsak a Szanyi Tiborral készült, különösre sikerült interjúját elemzik majd, hanem a kéthetes időszakot, amelyet a csatornánál töltött. A lap egy forrása szerint valószínű, hogy távoznia kell majd.

Demcsákot múlt pénteken, az MSZP-s politikussal készült interjúja után azonnali hatállyal függesztette fel a csatorna, belső vizsgálatot indítottak az ügyében. A tévés korábban kialvatlanságával indokolta a szétesettségét. “Az utóbbi időben sajnos nem alszom túl jól. Ha valaki keveset alszik, akkor elfárad, és ez akarva-akaratlanul is látszik rajta. Egy nyelvbotlás nem azt jelenti, hogy ne kapnák a nézők továbbra is azt a szakmaiságot, amit megszoktak tőlem” – nyilatkozta.

A Bors forrása a műsor kapcsán azt nyilatkozta: tudták, hogy baj van, de nem gondolták, hogy ekkora, valamint hogy többször előfordult már, hogy a tévés nem készült fel rendesen az adásra, nem olvasta el az adásmenetet, vagy nem készült fel az interjúalanyból. A lap azt is megjegyzi, hogy Demcsák előző este (több kollégájával) bulizni volt.

Közben Németh Szilárd, az ATV vezérigazgatója, visszatérve külföldről, a Hvg.hu-nak azt nyilatkozta: “Az ügy óriási port kavart, semmiképpen nem hunyhatunk szemet. Zsuzsával kedd délután, legkésőbb szerdán fogok leülni, a vizsgálat tart, és addig továbbra sem kerülhet adásba.”

Később maga az érintett is megszólalt az ügyben. “Elismerem, hogy hibáztam abban, amikor tudtam, hogy mennyire fáradt vagyok, hogy évek óta nem pihentem, mégis bementem adást vezetni. Hibáztam abban, hogy az iskolakezdés, a gyerekek ellátása mellett a mindennapi munkával akár kora reggel, akár késő estig, túlvállaltam magam.

Sajnos a magánéletem egy olyan fordulatot vett, amire nem számítottam,

és el kell ismernem, hogy ez rendkívül sok álmatlan éjszakát okoz nekem, s ebben elfáradtam. További részletekbe jelenleg nem szeretnék belemenni, így kérek mindenkit, hogy ezt tartsa tiszteletben és fejezze be a mocskolódó pletykákat” – írta Facebook-oldalán.

Via CommentBlog

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A szerzőről

KáDé

Látni, és láttatni!
Célom azonnal, és hitelesen tájékoztatni a Kontra Hírügynökség olvasóit. Munkatársaimmal minden nap hírportálunk vállalásáért dolgozunk, azért, hogy Ön is képben legyen!