Vélemény

Cooky szakmát vált, új munkahelyén is milliókat kereshet

Írta: KáDé

Lájkolj minket a Facebook-on!

A magánéletében és a karrierjében egyszerre történik nagy változás: a népszerű rádiós műsorvezető, Cooky hamarosan apa lesz, és közben még szakmát is vált, egy európai légitársaság pilótája lesz.

Cooky először DJ-ként, majd rádiós műsorvezetőként épített nagy karriert Magyarországon, de már több tévés munka során is bizonyított. Újabb álmát valósította meg azzal, hogy pilótaengedélyt is szerzett, ráadásul nem csak a papírok számát gyarapította, hanem frissen szerzett szakmájában is helyezkedett el. Közben hamarosan apai örömök elé is néz, a karrier és a munka összehangolásával azonban szerinte nem lesz problémája.

Egy férfi feladata, hogy mindent megadjon a családjának, és ezért sokat dolgozzon. Azt nem tudom, hogy ezt pilótaként vagy a médiában való munkámmal tudom majd megteremteni. A hiedelmekkel ellentétben pilótaként sem leszek többet távol a családtól. Egy európai légitársaságnál fogok dolgozni, ami azt jelenti, hogy minden este otthon leszek” – mondta a Storynak Cooky.

Bármelyik karriert is választja végül a francia származású műsorvezető, a jó fizetés garantált. Hogy pontosan mennyit keresett a médiában, nem lehet tudni (iparági pletykák szerint kb. 400.000Ft-ot havonta ), de több alkalommal engedett már bepillantást a magánéltébe, abba, hogy magas színvonalon él. A pilótasággal fizetés terén sem fogott mellé, itt is milliós bérekre számíthat.

Azt nem lehet tudni, hogy Cooky melyik légitársasághoz szegődött, az viszont borítékolható, hogy anyagi szempontból nem hoz majd neki jelentős visszaesés a karrierváltás.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A szerzőről

KáDé

Látni, és láttatni!
Célom azonnal, és hitelesen tájékoztatni a Kontra Hírügynökség olvasóit. Munkatársaimmal minden nap hírportálunk vállalásáért dolgozunk, azért, hogy Ön is képben legyen!