Tech

Az Apple szerint minden rendben van az iPhone X-szel

Írta: KáDé

Lájkolj minket a Facebook-on!

Az Apple hivatalos közleményben cáfolta a Bloomberg keddi értesülését, ami szerint problémákba ütközött az Apple az iPhone X gyártásával. A Nikkei értesüléseire hivatkozó Bloomberg azt írta, hogy a Face ID arcfelismerő technológiáért felelős alkatrész gyártása nem a várt ütemben zajlik, és az Apple új beszállítókat keres.

A Bloomberg szerint az iPhone X a fenti problémák miatt csak 20 milliós nyitókészlettel startolna, ami feleannyi, mint amennyire az elemzők számítottak. Az értesüléseiket a Wall Street Journal forrásai is megerősítették: ők szintén gyártási nehézségekre panaszkodtak. Az Apple szerint az értesülések légből kapottak, és nincs semmi alapjuk. A cég az alábbi közleményt juttatta el a Verge-höz:

A vásárlói várakozás az iPhone X és a Face ID iránt eszméletlen, és alig várjuk, hogy a vásárlók november 3-án pénteken végre megkaphassák. A Face ID erős és biztonságos azonosítási rendszer, amit hihetetlenül könnyen, ösztönösen használható. A Face ID minősége és pontossága semmit sem változott. Továbbra is csupán egy a millióhoz az esélye, hogy egy illetéktelen személy véletlenül megnyithassa a telefont a Face ID-vel.

A Bloomberg azon állítása, hogy az Apple csökkentette a Face ID pontosságát, teljesen légből kapott, és a Face ID-re továbbra is az arcfelismerés új sztenderdjeként tekintünk.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A szerzőről

KáDé

Látni, és láttatni!
Célom azonnal, és hitelesen tájékoztatni a Kontra Hírügynökség olvasóit. Munkatársaimmal minden nap hírportálunk vállalásáért dolgozunk, azért, hogy Ön is képben legyen!