Tech

Előrendelésben azonnal elfogyott az iPhone X, a karácsonyi szállítás is kérdéses

Írta: KáDé

Lájkolj minket a Facebook-on!

Ma reggel 9 órakor rengeteg országban, köztük hazánkban is útjára indult az iPhone Xelőrendelése. A kezdő készlet percek alatt elfogyott, volt, ahol az emberek be sem tudtak jelentkezni az Apple Online Store-ba, és mire sikerült, már nem volt készülék.

Így bő 2 órával később már 5-6 hetes szállítás idők vannak, ami azt jelenti, hogy ha most rendelünk iPhone készüléket, még megérkezhet karácsonyig, ugyanez ma délután már nem biztos hogy elmondható. Összességében egyébként világszinten hiány van az iPhone X-ből, de az Apple közleménye szerint lesz induló bolti készlet jövő hét pénteken az Apple Store-okban. Sajnos ez azt jelenti, hogy megint hatalmas sorok lesznek a boltok előtt, kevés eséllyel az átlag ember számára.

Természetesen alternatív lehetőség mindig lesz vásárlásra, azonban 500-600 000 Ft alatt valószínűleg nem kapjuk meg a nagyobbik készüléket, ha hozzá akarunk jutni november 3-án. Arról egyáltalán nincs hír, hogy a szolgáltatóknál mikor lesz készlet, de az elmúlt évek tapasztalatai alapján itt is szerencsére lesz szükségünk, ha hozzá akarunk jutni. Az iPhone X gyártási nehézségei miatt valamikor 2018 tavaszán lehet mindenhol raktáron, addig marad az előrendelés, vagy a ráfizetés.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A szerzőről

KáDé

Látni, és láttatni!
Célom azonnal, és hitelesen tájékoztatni a Kontra Hírügynökség olvasóit. Munkatársaimmal minden nap hírportálunk vállalásáért dolgozunk, azért, hogy Ön is képben legyen!