Tech

A Samsung véletlenül megerősítette, hogy jön a hajtogatható mobilja

Írta: KáDé

Lájkolj minket a Facebook-on!

Nemcsak az iPhone állt elő a maga X nevű telefonjával, a pletykák már jó ideje arról szólnak, hogy a nagy rivális Samsung is egy Galaxy X modell bejelentését tervezi, amely az első összehajtható mobil lesz, amelyet piacra dobnak. Most ezt a pletykát véletlenül maga a dél-koreai cég erősítette meg, még ha közvetetten is – írja a Forbes.

A Samsung ugyanis a honlapján létrehozott egy terméktámogatói oldalt, amelyet a LetsGoDigital nevű oldal szúrt ki. Az oldalt az SM-G888No jelű modellnek szentelték. A 888-as szám egybevág a korábbi pletykákkal, mint ahogy az is, hogy a név végén az No arra utal, hogy a modellt csak a dél-koreai piacra szánják, hogy ott kicsiben tesztelhessék a fogadtatását. A Forbes szerint az ilyen oldalak megjelenése rendszerint arra utal, hogy az adott készülék bemutatása már csak hetek kérdése.

Ha a Samsung tartja a szokásos menetrendet, a február végi barcelonai Mobil Világkongresszus előtti hétvégén fogják bejelenteni az új zászlóshajónak szánt Galaxy S9 és S9 Plus modelleket. Ha még valóban ezelőtt akarnák bemutatni a Galaxy X-et, arra a január eleji Las Vegas-i CES lenne a tökéletes alkalom – írja a lap. Már csak azért is, mert a fő attrakció, a hajtogathatóság elsősorban a cég kijelzőtechnológiáját dicséri majd, ha jól működik, erre pedig bőven találhatnának vevőt a CES techvásárán.

Ha a cég valóban bemutatja a hajtogatható mobilt, és az nem is robban fel, már csak az lesz a kérdés, hogy mi értelme lenne. A Samsung éppen ezt próbálhatja ki élesben a hazai piacra korlátozott első körrel.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A szerzőről

KáDé

Látni, és láttatni!
Célom azonnal, és hitelesen tájékoztatni a Kontra Hírügynökség olvasóit. Munkatársaimmal minden nap hírportálunk vállalásáért dolgozunk, azért, hogy Ön is képben legyen!