Belföld

Újabb kábítószerdömping Röszkén

Írta: KáDé

Lájkolj minket a Facebook-on!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei 112 kilogramm hasisgyanús, valamint több mint 9 kilogramm marihuánagyanús anyagot találtak egy személygépjárműben, Röszkén.

A NAV munkatársai december 22-én egy autószállító trélert vonatató Fiat Multipla személyautót ellenőriztek Röszkén. A járművet vezető szerb férfi úgy nyilatkozott, hogy bejelentenivaló árut nem visz magával, ő csak egy autóért megy Nyugat-Európába.

A pénzügyőrök a nyilatkozatot elfogadták, azonban feltűnt a sofőr ideges viselkedése, ezért az autót alaposabban is átkutatták. A szokatlan viselkedés oka hamar ki is derült, mivel az autó első üléssora alatt rejtekhelyet találtak a pénzügyőrök. Ebből a házilag kialakított rekeszből 33 csomagban 112 kilogramm hasisgyanús, valamint 9 csomagban több mint 9 kilogramm marihuánagyanús anyag került elő.

A pénzügyőrök a megközelítőleg 355 millió forint feketepiaci értékű kábítószergyanús anyagot, valamint a járművet vezető szerb férfit feljelentéssel átadták a rendőrségnek.

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A szerzőről

KáDé

Látni, és láttatni!
Célom azonnal, és hitelesen tájékoztatni a Kontra Hírügynökség olvasóit. Munkatársaimmal minden nap hírportálunk vállalásáért dolgozunk, azért, hogy Ön is képben legyen!