Belföld

Családok fesztiválja is az EFOTT

Lájkolj minket a Facebook-on!

A Velencei- tó parti fesztivál nemcsak a bulizni vágyó fiatalokra gondol, hanem a családokra is. A szervezők külön programokkal, kedvezményes jeggyel és gyerekfelügyelettel is készülnek a szülők és csemetéik számára. 

Az Efott fesztivál szervezői szeretnék ha nem csak a fiatalok, de a szülők és gyeremekeik is jól éreznék magukat július 10 és 16 között a Velencei- tó partján. Így a gyerekeknek külön programokkal és animátorokkal is készülnek. Ezek mellett közös játékok is lesznek, ahol a családok összemérhetik egymással az erejüket, tehetségüket, logikájukat és közben a szülők és a gyermekek közös élménnyel is gazdagodhatnak.

Azoknak sem kell lemondani a gondtalan szórakozásról, akiknek kisebb gyermekeik vannak, hiszen az Efott ezekre a szülőkre is gondol. A fesztivál területén egy gyermekmegörző is lesz, ahol képzett babysitterek játéksarokkal várják a három évnél fiatalabb gyerkőcöket. Így ha a szülők senkire nem tudják rábízni a kicsiket teljesen ingyen, megbízható, szakképzett környezetben hagyhatják őket.Anyagilag is gondolnak a családokra, így a 14 éven alatti gyermekeknek ingyenes a bélépés a fesztivál egész területére.

Maszlavér Gábor fesztiváligazgató szeretné ha az Efott minden korosztály számára egy felejthetetlen élmény lenne. Sőt igazán annak örülne ha az emberek nem csak úgy gondolnának a fesztiválra mint egy hét önfeledt szórakozásra, hanem egy ismerkedési és családalapítási lehetőségre is.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A szerzőről

Szabi Szabi