Adatvédelem

A személyes adatok nyilvántartásba vétele és kezelése a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992.évi LXIII.törvény és a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995.évi CXIX. törvény alapján történik.

A Kontra Hírügynökség a hatóságokon kívül semmilyen esetben nem adja ki másnak a megadott személyes vagy céges adatokat.

Szerzői jog védelme:

A Kontra Hírügynökség (www.kontrahirugynokseg.com) weboldalon közzétett tartalom a Kontra Hírügynökség szellemi tulajdonát képezi. Az üzemeltető fenntart minden jogot a honlap bármely részének felhasználásával kapcsolatban. Az ott elhelyezett tartalmak és információk sem egészében sem egyes részleteiben nem publikálhatók és nem terjeszhetők az üzemeltető előzetes írásos hozzájárulása nélkül.

A Kontra Hírügynökség minden esetben feltünteti a harmadik személyek által szolgáltatott, vagy tőlük átvett terméket, a fél megnevezésével, és a tartalom külső elérhetőségi helyére történő hivatkozással. A külső tartalmak helyességéért, változásokért, vagy hibákért felelősséget nem vállal.

A Kontra Hírügynökség fenntartja a jogot a jelen adatvédelmi nyilatkozat módosítására.