Felhasználási feltételek

A Kontra Hírügynökség (www.kontrahirugynokseg.com) oldalára való regisztrálással elfogadom, hogy nem küldök sértegető, obszcén, vulgáris, rágalmazó, gyűlöletkeltő, támadó, vagy bármely más olyan tartalmat, illetve anyagot, amely mások személyhez fűződő jogait, szerzői jogait vagy egyéb módon törvényt, illetve jogszabályt sért. Nem küldök továbbá olyan anyagot sem, mely ellentétes az általános közízléssel, mivel ez egy nyilvános fórum. A fentiek megsértése azonnali és végleges törlést von maga után.

Szabályzat:

– Trágár kifejezéseket, sértő szavakat, másokban megbotránkozást, félelmet keltő kifejezéseket használni.

– Obszcén vagy pornográf anyagokat megjelentetni, szexuális szolgáltatást kínálni vagy bármilyen, a közerkölcsbe ütköző tartalmat megjeleníteni.

– Olyan tartalmat közzétenni, vagy olyan tartalomra hivatkozni, amely a Szolgáltató (vagy annak cégcsoportjára) jó hírnevét, üzleti érdekeit, általános megítélését, így különösen termékeinek vagy szolgáltatásainak megítélését sértheti vagy veszélyezteti.

– Hozzászólásaidnál ne használj túl sok felkiáltójelet vagy kérdőjelet (vagy egyéb jelet).

– A moderátorok döntését felülbírálni és a törölt hozzászólásokat bármilyen módon újra elérhetővé tenni.

– Mérlegelés nélkül törlésre kerül minden olyan hozzászólás, amely nyíltan vagy burkoltan politikai tartalmú.

– Olyan tartalmat vagy képet elhelyezni, amely a 18 éven aluliak erkölcsi fejlődésére károsan hathat.

– Szándékosan hátráltatni a szolgáltatást (pl. flood, offtopic, script hozzászólások,)

– A Kontra Hírügynökség oldalán szigorúan tilos bármiféle reklám szöveget, képet, videót elhelyezni. Ez alapján a termékek mindennemű népszerűsítése reklámnak minősül, akkor is, ha mindez nem közvetlenül a termék értékesítésére irányul.

Figyelem! A Kontra Hírügynökség oldalán található valamennyi tartalom szerzői jogi védelem alatt áll. A tartalmak illegális letöltése, másolása, avagy azok bármely egyéb módon történő jogellenes felhasználása a hatályos magyar büntető szabályok szerint bűncselekményeknek minősülnek.